VALBORG!!!!

Hej.

Tänkte fixa ett snabbt kort inlägg innan det vi åker. Vi ska fira Valborg vid havet ute i Bingsmarken med Familjen Håkansson/Rix. Vi ska grilla vid havet bl.a
Så skönt och mysigt det ska bli. Ska ta med kameran så vi kan ta lite bilder oxå.

Annars har det varit jobb, jobb och jobb hela veckan.
Underbart väder har det oxå varit så det har blivit luncher utomhus.
Det finns ju massor med mysiga platser kring havet runtkring i området. Jag är så otroligt glad att vi lämnade K-stad för Ystad.

På lördag ska jag stå på Österports torg tänkte jag om vädret tillåter. Har ju massa kläder, leksaker o annat som behövs rensas bort. Har ingen plats att ha allt så då kan man lika gärna försöka sälja det som går. Blir ju inte första gången jag säljer mina saker på loppis, men första gången här i Ystad. Spännande att se vad det är för människor som dyker upp.

Lägger upp lite bilder från ikväll imorgon om jag hinner.

Kram A.

En TRÖTT söndag....

Hej!

Igår var det fest. Hade kul. God mat och god dricka. Eftersom vi hade polskt tema på festen så fanns det MYCKET dricka.
Polsk mat, polsk öl, polsk vodka och några enstaka polacker och mina älskade svenne vänner. Love u 2.
Här kommer genast lite bilder, Ira har många fler bilder och de kommer finnas på facebook så ni kan se dem där,
Tack Sandra o Gurgan för den väldoftande och omtänksamma presenten, man glömmer pyssla om sig själv ibland ni påminde mig att det faktiskt behövs. Stor kram till er.
Tack mina ÖBisar och Rix för den fantaskt roliga presenten. Nu behöver jag inte nalla någon annans.






När man tog mat var man tvungen att läsa orden på polska som stod på lapparna.


Jag fick ett Singstar av mina ÖBisar och Rix, så glad jag blev.


Jag och lilla Lotta på balkongen.


Skratt attack!!! Ira, jag och Lotta


Daniel leker med Tsar.


Del av gänget

Fler bilder kommer finnas p facebook.

Idag har vi varit o grillat. Så underbart skönt väder. Vi grillade på mammas koloni. Vi blev dock mycket förvånade när vi kom fram, då satt där massa människor redan och hade det trevligt. Ringde mamma och undrade va fan liksom. Vi hade ju fåt nyckeln. Det var hennes granne som skulle vattna på kolonin som hade tagit för sig av det goda lite väl mycket. Platsat sig och tagit med sin familj. Dessutom hade hon tagit med en kärring som mamma absolut inte gillar. Det hela slutade med att vi tog tillbaka nyckeln. Hade hon inte varit så förbaskat snäsig så kanske man hade kunnat ordna det på annat sätt, men likosm hallå, bli bemött av en j-vla uppnoig kärring som tror hon kan göra vad hon vill och ta med vem som helst till något ställe som inte ens är hennes........... där var liksom gränsen överskriden tyckte jag.
De fick packa ihopa sig och dra.
Här kommer några grill bilder från idag


Jag och barnen


Våran Nikita


Lille Tsar.

Imorgon jobbar jag lång dag, blir mycket att göra. * suck *
Men denna veckan blir lite kortare än en vanlig, skönt. Förhoppningsvis kommer vi åka ut till Ira o Rix i husvagnen till Valborg. Hade varit mysigt om vi kunde grilla där på stranden.  Hoppas hoppas.
Nej nu ska min man få göra denna sida lite fin....... om han orkar. Jag ska först sätta ut fest bilderna på fejjan.

Ses och höres, men förmodligen inte imorgon för jag kommer inte orka efter en sådan lång dag.

KRAM!!!

Lyckad shopping i Malmö

Precis hemkomna från en shoppingtur i Malmö. Meningen från början var att vi bara skulle till Cracovia deli för att köpa polsk mat och shoppa här i Ystad, men när man ändå är där så.... =) glad är ju jag.
Min man är den bästa att ha med sig när man ska handla. Han är helt ärlig om vad som är snyggt och inte snyggt.
För mig kan vissa saker vara lite för dyrt men för honom är det inte det. Gillar jag något så köper han det. Jätte gulligt av honom.
Jag köpte faktiskt 2 cardigans på Zara till jobbet + 2 linnen på gina till jobbet oxå.
Jag köpte en tröja till min kärlek för han är så underbar, inne på Jack & Jones.



Här är det som min man köpte till mig.






Min supersnygga ( dyra =Z ) kavaj från Zara



Nya tränings skor.

Nu fatts bara ett par löpar tajts, därför önskar jag mig av de som kommer på lördag, presentkort på Team Sportia.

Usch.... både jag och min kärlek är sååååå trötta, men vi har ju all mathandling kavr. Så nu måste jag gå och skriva en liten inköps lista sen sticker vi. Längtar tills vi kryper ner i sängen tillsammans när allt är klart. Ska bli så otroligt skönt och mysigt. Vi hörs efter helgens bravader för det kommer inte finnas tid innan att skriva.

Bye bye.

Onsdag kort o gott

Tittar in en snabbis nu innan maten. Min man är ute med Nikki precis innan.
Efter maten ska vi köra o handla så sen kommer jag inte att orka skriva något.
Hade en kort lugn dag på jobbet, skönt att det är på det hållet ibland. Direkt efter gick jag och köpte Sverige fotbollsdräkt till Xander,  ( för Kasper har en redan ) och en hämnd present till min jobbkollega för diskborste buketten.  Ni vet, hämnden är ljuv...... hahhaa ja men så är det.

Inga roliga bilder idag. Men efter helgen lär det bli en hel del =D
Ser otroligt mycket fram emot helgens bravader.
Imorgon jobbar jag inte förrän på eftermiddagen så på morgonen ska jag gå och träna bailine, sen sola.
Börjar jobba kl 14 så det kan vara skönt att komma upp i lagom tid i alla fall, annars blir man så otroligt slö.

Jag och min man har kommit på en del roliga saker vi kommer att ha på festen, nästan lite lek men mer för oss vuxna.
Hahaha skrattar när jag tänker på det.

Nä, nu måste jag ta o sluta och servera maten.
Hörs kanske imorgon annars efter min shoppingrunda på fredag då jag är ledig och ska få en shoppingrunda i present av min man. KUL!!!!!!!

Kram A.

dagen efter THE Day

Igår fyllde jag 29 år. En helt vanlig jobbedag. På lunchen gick vi och köpte wraps på Maltes mackor. Tog med dem och körde till stranden och satte oss där och åt. Så mysigt, fattades bara att Kasper var med oxå. Fick ett örhänge som jag kan ha i hålet uppe i örat i guld. Hade önskat mig det.
Efter vi ätit o druckit en kopp kaffe körde vi hem en runda, borstade av sanden sen var det dags att åka tillbaka till jobbet.
Jobbade till 19.15. När vi kom hem fick jag en pall att platsa mig på utanför ytterdörren för jag fick inte komma in direkt.
Nu hade de något fuffens på gång.
När jag kom in väntade värsta överaskningen......




Min fina överaskning på min födelsedag 20/4 2009

Jättefina teckningar från barnen, 30 stora röda rosor, tårta och min favvo röd vin.
Jag blev bara så otroligt glad. Sandra var den första som ringde, vem annars. Hon sviker aldrig. Hon sjöng så vackert att jag bad henne sjunga en gång till hahaha.......  ses på lördag Sandra!
Sen ringde lilla Pernilla. Hon brukar heller inte glömma. Och sist på kvällen ringde min lilla Anna. Äntligen ska hon komma, blir den 6 maj. Hon hade köpt ny motorcykel, ska bli spännande att få se den. Jag har ju åkt en hel del på hennes andra hon hade.  Mamma pratade jag med på lunchen igår oxå för på kvällen igår reste hon till Polen igen.
Min älskade storebror ringde mig på jobbet.


Hade ganska trevligt på jobbet oxå. Fick ett fint set med parfym/bodylotion/duschcreme från chefen. Sen fick jag en helt underbar bukett med............




Min fina bukett diskborstar.

DISKBORSTAR!!! Dem fick jag av min käre medarbetare Anton. Alltid lika omtänksam. Men vänta bara, han fyller år nu på tordag. Har redan en bra idé vad han får..... hahaha

Här kommer lite fler bilder från igår.... för nu hinner jag inte skriva mer, måste göra mat till mig o Kasper innan det är dags att gå tillbaka till jobbet igen kl 16. Det är jag som stänger idag kl 20.








Älskar min familj över allt annat. Tack för att ni finns!!!
Tack till er som ( kunde ) ringa och tack alla ni som skickade hälsningar på facebook.
Kram till er!

En ny Början.

Börja om.

Det gick inget vidare det där med bloggadet för min del, så nu gör jag ett nytt tappert försök.
Det är svårt att hinna med jobbet, familjen och allt på en gång.
Sedan början av mars - 09 blev jag fast anställd på Ystads Gym & Friskvårdscenter. Jag trivs otroligt bra där.
Ibland någon helg eller när det passar jobbar jag extra på ÖB. Har ju en del av mina kära vänner där som man inte får träffa lika ofta längre. Synd men det är så det är.

Likadant är det ju med mina vänner från K-stad. Fast jag och Olle ( Sandra O ) träffas ändå så ofta vi kan, roligt är det oxå att hon träffat en helt underbart snäll och rolig kille Gurgan. ( Gustav ) Han är verkligen super. Är så otroligt glad för min lilla Sandras skull. Världens bästa vän, gudmor till min Kasper. Tack för att du finns Sandra.

Värre är det med Linda, vi glider mer o mer från varandra känns det som. Gör svin ont i hjärtat, har nog aldrig haft så roligt med någon som med Annolinda. Vi var som varandras pusselbitar i ett pussel bestående av 2 bitar. Men men....... kanske blir det bättre. Love U anyway




Mina tjejer Linda & Sandra


Här i Ystad har jag min Ira o hennes underbara familj. Vi trivs jättebra tillsammans och så otroligt kul och mysigt när vi träffas. Är så tacksam att jag har henne. Hon är den som jag öppnat mig fullständigt för och som jag känner att jag kan lita på till 100%  . LOVE U IRA!




Jag och Ira en party kväll


Sist men inte minst så har vi min underbara familj. Mina underbara tre pojkar Kasper 9 år, Xander 5½ år och min älskade make Aleksander. Älskar er så mycket 4 - ever!!! ( Bild på min man kommer senare )


             
Min Kasper med Tsar                  Min Xander

Jag har lite att stå i idag så jag avslutar skrivandet för idag här. Imorgon jobbar jag en mycket lång dag, tråkigt då det oxå råkar vara min 29-års dag imorgon, så jag kommer förmodligen inte ha tid att skriva. Men på tisdag skuttar jag in och printar ner några rader förhoppningsvis.
Ha det bäst så länge.
KRAM!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0